3 Başlıklı Shr Ütüleme Lazer Epilasyon Cihazı

991.940,34 TL
Marka
Stok Kodu
BDJMVW49
Fiyat
25.423,73 USD + KDV
*119.966,92 TL den başlayan taksitlerle!!
Kargo bedava
Stoktan Teslim

3 Başlıklı Shr Ütüleme Lazer Epilasyon Cihazı

       Cilt bakım merkezlerinin en çok tercih ettiği en iyi lazer epilasyon aleti olan Quartus Yeni Nesil Yüksek Teknoloji 4000 watt'lık rakipsiz ve emsalsiz gücüyle sizleri şaşırtacak bir donanıma sahiptir.

        Süper hızlı epilasyon tarama modu. Cilt gençleştirme modülü ile cilt bakımında devrim yaratabilirsiniz. Kırışıklık giderme modülü ile ışınlı cilt sıklaştırma işlemini acısız, ağrısız ve yan etkisiz uygulayabilme imkanı. Akne modülü sayesinde sivilce akne bakım uygulamalarında çok net ve etkili sonuçlar alabilme imkanı.

       Pigmentasyon uygulama bölümü ile cilt lekeleri, güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri gibi problemlerde bakım uygulamaları yapabilme özelliği. Vasküler uygulama bölümü ile varis ve kılcal damar problemlerinde uygulamaları yapabilme modülü. Meme dikleştirme, göğüs sıklaştırma, göğüs toparlama gibi uygulamaları etkin sonuç alma garantisiyle gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

       Selülit uygulamaları ve karın sıklaştırma toparlama modülü. Düşük sarf maliyeti, kaliteli birinci sınıf malzemeden özel patentli üretim. Amerikan US özel SHR lamba ile minimum her başlık için 1.000.000 atış imkanı. Kullanımı son derece basit ekran menüsü ve profesyonel Türkçe kullanım.

       Su sıcaklığı ve su devir daimi ile özel güvenlik sensörleriyle donatılmış son teknoloji yüksek güvenlikli özel donanım. Üstün güvenlik donanımları sayesinde en uzun ömürlü kaliteli ve konforlu kullanma imkanı. 3 boyutlu yeni nesil yüksek teknoloji özel patentli safir kristal başlığı sayesinde minimum enerji ile maksimum ve kesin sonuçlar alma imkanı.

       Bu özel başlıkları sayesinde minimum enerji kaybı yaşanarak kısa sürede etkin sonuçlar alabilirsiniz. İmported Japon soğutma teknolojisi sayesinde sürekli maksimum soğukluk ve acısız ağrısız seanslar sunabilme konforu sağlar. Bütün cilt tiplerinde ve tüm kıl renklerine uyumlu yeni nesil yüksek teknolojik üretim. Tüm cilt tiplerinde ve tüm kıl renklerinde etkin sonuç alabilme garantisi. Su sisteminde özel reçineli karbon filtreler sayesinde sıfır arıza, sıfır risk. Alman konnektörler sayesinde ve alman power kablosu kalite güvencesiyle kolay tak çalıştır modülü.

       Shr lazer epilasyon yöntemi lazer ışınlarını kademeli olarak kıl köküne absorbe olduğu için, cilde ve vücuda hiç bir şekilde zarar vermeden çok kısa sürede kesin ve net sonuçlar almanızı sağlar. Bu yeni nesil yüksek teknoloji cihazımızla kontrol taramalarına gerek yoktur. 4 mevsim 365 gün gönül rahatlığıyla uygulama yapabilme imkanı. Ütüleme lazer epilasyon cihazımızla 24 saat aralıksız çalışabilirsiniz. 180 derece sağa sola dönebilen, aşağı yukarı tam olarak katlanabilen özel esnek full hd lcd ekran modülü.

       3 başlık sistemi ile vücudun her tarafında rahatlıkla kolay uygulama yapabilme imkanı.

       15*50 mm ebatındaki büyük geniş başlık ile bacaklar, sırt, karın gibi geniş alanları kısa sürede çok konforlu bir şekilde tarayabilirsiniz. 12*30 mm ebatındaki orta büyüklükteki lazer başlığı ile kollar, yanaklar, koltuk altı gibi alanları daha rahat ve daha özenli tarama imkanı sağlar.  8*15 mm ebatındaki küçük başlık ile bikini bölgesi, göz çevresi, kaş arası gibi hassas ve dar alanları çok daha rahat, güvenli ve pratik bir şekilde tarayabilirsiniz.


Teknik Özellikleri:


Ekran

10.4 inç renkli dokunmatik LCD ekran

Cihaz Gücü

4000 Watt

IPL enerjisi

1-50 J ayarlanabilir

Darbe sayısı

1

Pulse / deşarj aralığı

0.1s / 0.2s / 0.3s / 0.5s / 1s

Işık Tekrarlama

1 sn başına 10 çekim, 1 s başına 5 çekim, 1 s başına 3 çekim, 1 s başına 2 çekim, 1 s başına 1 atış, 2 sn başına 1 atış

Dalga boyu

480nm, 530nm, 590nm, 640nm, 690nm

Başlık sayısı

3 adet

Başlık boyutu

8x15mm 212x30mm 215x50 mm2

Program dilleri

Türkçe ve 16 dil seçeneği

Soğutma sistemi

ABD soğutucu + hava + su + soğutma jel

Gerilim

220V / 110V


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
3 Başlıklı Shr Ütüleme Lazer Epilasyon Cihazı En iyi lazer epilasyon aleti olan Quartus Yeni Nesil Yüksek Teknoloji 4000 watt'lık ütüleme lazer epilasyon cihazımız rakipsiz ve emsalsiz gücüyle sizleri şaşırtacak bir donanıma sahiptir. BDJMVW49
3 Başlıklı Shr Ütüleme Lazer Epilasyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.